Askerliğinizin ilk gününde faydalı olacak bilgiler

serdar - - - - Yorum yok 27 Ağustos 2014 Çarşamba

Türk Silahlı Kuvelerin güzide birliği, gurur ve övünç kaynağı İs.Okl.Eğt.A.K.lığına  bağlı birliklere katılmaya geldiniz.Sizin için faydalı olacak bilgiler.

Sizler   hafta süre ile temel askerlik eğitimlerini almak üzere birliğimizde bulunacaksınız.Bu süre zarfında öğleden önce: tarihleri arasında temel Askerlik vazifelerine yönelik yanaşık düzen eğitimi selamlama, yürüyüşler, dönüşler, vb arası.
Mekanik nişancılık ne atış eğitimi tüfeğe hakimiyet  faktörleri, tüfeğin tutukluluk sebebleri, vb.Tarihleri arasında teker muharebe eğitimi mevzi alma,hedef küçültme hareketleri, yön tayini, vb alacaksınız.Aldığınız eğitimler sonucunda gittiğiniz kıtalar da kullanacağınız kadro silahı ile G3 piyade tüfeği 25 metre mesafeden test atışı yapacaksınız.
Öğleden sonraları ise: Pazertesi, çarşambe ve perşembe günleri temel beden eğitimi ve savaş beden eğitimi, salı günü yurt sevgisi eğitimi cuma günü ise bakım eğiti icra edeceksiniz.Pazertesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri öğleden önceki eğitimde komtanlık saatinde genel askeri konularda ilgilendirilecektir.     Taihinde icra edeceğinizyemin töreni ile buradaki temel eğitim dönemini tamamlamayı müteakip    günü dağıtım olacağınız birliklerinize uğurlanacaksınız.Sınıfınız ile ilgili diğer eğitimlerinize katıldığınız birliklerinizde devam edeceksiniz.

Yorumlar(0)

site ekle